Expekt kör nu sin London Challenge där vinnaren kommer att belönas med en fotbollsresa för 2 personer till London. Dessutom kommer alla deltagare som placerar sig på plats 2-25 att belönas med bonuspengar.

Att delta i London Challenge

  • Kombinera minst tre (3) matcher per kupong och inkludera spelen i London Challenge innan du bekräftar kupongen. Systemspel är tillåtna. Lägsta tillåtna odds per spel är 1.10. Du kan endast lägga ett spel på samma livematch eller spelmarknad tre gånger.
  • Du får 200 tävlingspoäng från starten, vilket motsvarar 2 000 kronor. Om dina tävlingspoäng ökar eller minskar beror på om dina spel vinner eller förlorar. Observera att du måste spela för riktiga pengar för att kunna delta i tävlingen. En tävlingspoäng motsvarar 10 kronor. Du måste spela för minst €200 under tävlingsperioden.
  • Den spelare som har högst poäng när tävlingen är över kommer att belönas med en fotbollsresa för två personer till London. Spelare som placerar sig på plats 2-25 får bonuspengar.

Tävlingen pågår den 15 oktober – 25 november 2012 så än finns tid att kasta sig in i leken.

Vinster

Förstapris är en resa för två personer till London för att se på en fotbollsmatch av högsta standard. Vinsten inkluderar flyg till och från London från någon europeisk huvudstad (till exempel Stockholm eller Köpenhamn) och två nätters hotellboende. Däremot ingår inte kostnader såsom måltider, fickpengar och transport till den stad ditt flyg går ifrån.

2:a plats 5 000 kronor i bonus

3:e plats 3 000 kronor i bonus

4:e-10:e plats 1 000 kronor i bonus

11:e-25:e plats 500 kronor i bonus

Klicka dig vidare till Expekt för att få veta mer och läsa de fullständiga villkoren för tävlingen. Blir det du som får njuta av en fotbollsmatch i London snart?