franskaoppnaExpekt sjösätter nu en ny kampanj lagom till singelspelet i Franska Öppna, en kampanj som passar dig som hatar känslan av att ha backat en underdog som nästan, men bara nästan, tar sig hela vägen till seger.

Såhär fungerar det:

  1. Gör ett singelspel hos Expekt odds innan matchen på en outsider (odds över 2.00).Du måste satsa minst 50 kronor och erbjudandet gäller endast ditt första singelspel innan matchstart på marknaden Matchvinnare (1X2) på en singelmatch från Franska Öppna. Om en spelare har spelat på samma val flera gången ges återbetalningen ut på det första förlorade spelet som gjordes. Kunder kan få fler än en återbetalning, men i så fall på olika matcher.
  2. Om spelaren du satsade på förlorar efter 5 set får du insatsen tillbaka, upp till 250 kronor. Du får återbetalningen i form av bonuspengar.

Erbjudandet gäller 24 maj – 2 juni 2013. För mer information, gör ett besök hos Expekt. Där hittar du även massor av odds för Franska Öppna.

Franska öppna

Franska öppna mästerskapen i tennis är en tennisturnering som spelas varje år i Paris och vars historia sträcker sig tillbaka till det sena 1800-talet. Det officiella namnet är Les Internationaux de France, men i dagligt tal brukar man istället säga Tournoi de Roland-Garros eller bara Roland-Garros. Matcherna spelas på grusbanor och evenemanget ingår som ett av fyra i tennisens Grand Slam.

I samband med Franska Öppna delas Citronpriset ut till den spelare som varit grinigast under turneringen. Bland tidigare pristagare hittar vi bland annat Ivan Lendl och Marcelo Rios.