Exclusivebet oddsbonusExclusiveBet erbjuder nya spelare ett högintressant erbjudande. Så fort du gör din första insättning aktiveras nämligen ett cashback-erbjudande som ger dig en andra chans om du inte skulle lyckas så bra med dina spel.

De flesta andra spelbolag adderar en välkomstbonus på ditt konto efter att du har gjort din första insättning. Så fungerar inte ExclusiveBets välkomstbonus. När du gör din första insättning kan du direkt börja spela med dina egna pengar (givetvis utan omsättningskrav). Om du lyckas bra med ditt spelande aktiveras ingen bonus över huvud taget. Om du i stället förlorar din insättning får du en cashback på 50% upp till 75 euro utbetald som en bonus till ditt spelkonto. Notera att du måste begära denna cashback manuellt hos kundtjänst.

Omsättningskravet för cashback-bonusen är 10x och oddsen du spelar på måste vara på 1.80 eller högre för att räknas. Du har 20 dagar på dig att uppfylla omsättningskravet. I övrigt finns egentligen inget annat att hålla reda på.

Erbjudandet i korthet: Om du förlorar din första insättning får du 50% tillbaka.