ExclusiveBet nyttExclusiveBet, som är en spelsajt med både odds och casino, har gjort om sin design i grunden på sistone. I princip allt är nytt och det enda undantaget är välkomsterbjudandet till nya spelare. Nya spelare på ExclusiveBet får 50% upp till 750 kr i bonuspengar (som en cashback) på den första insättningen precis som tidigare. Eventuellt lanseras ett nytt välkomsterbjudande för att uppmärksamma nylanseringen, men det är inget vi har någon information om just nu.

Uppfräschad design

Tidigare var ExclusiveBet kanske inte det mest visuellt attraktiva av spelbolag online. ExclusiveBet har nu tagit till sig av kritiken och skapat en lite snyggare design. Grundfärgerna är fortfarande svart och blått, vilket kanske inte är den mest optimala kombinationen, men jämfört med den tidigare designen är den nya betydligt fräschare och snyggare.

Nu helt på svenska

ExclusiveBet har sedan en tid tillbaka funnits i en delvis svensk version. En stor del av texterna på sajten har varit på svenska, men man har till exempel inte erbjudit svensktalande support. På nya ExclusiveBet finns nu svensk support under kontorstid och varenda sida på sajten finns i en svensk version. Om sajten skulle råka vara på engelska när du klickar dig dit nu, klicka på den svenska flaggan längst upp i högra hörnet.

Uppdaterad mobilklient

När det gäller mobilklienten för odds har ExclusiveBet gjort ganska stora förändringar. Designen är något uppfräschad och vi tycker att mobilklienten laddar lite snabbare nu än tidigare. Det går också lite snabbare att navigera mellan oddsen och även att placera spelen. Precis som tidigare kan du välja att spela i appar för iOS och Android eller direkt i webbläsaren på din mobila enhet.