Bet365 erbjuder nu den banbrytande slotten Everybody’s Jackpot, en slotmaskin där den progressiva jackpotten fördelas över flera vinnare istället för att bara gå till en person.

När den stora växande jackpotten på Everybody’s Jackpot faller ut går 70% till spelaren som triggade jackpotten. De övriga 30% av pengarna sprids över alla andra spelare som spelat för minst €50 på Everybody’s Jackpot under det senaste dygnet. Av dessa 30% fördelas hälften helt lika över samtliga aktiva spelare, medan den andra hälften fördelas i enlighet med hur mycket du har spelat på Everybody’s Jackpot. Det är alltså alla spelare som spelat för minst €50 på Everybody’s Jackpot som får vara med och dela på pengarna, så du behöver inte spela precis när jackpotten faller ut för att få del av pengarna. Det kan därför hända att du loggar in till ditt spelkonto och möts av en mycket trevlig överraskning.

Everybody’s Jackpot är en ovanlig jackpott på många sätt och vis. Inte bara för att den delar med sig av sina jackpottpengar till en stor samling spelare, utan för att den har hela nio hjul som korsar varandra. Här finns även spridningssymboler som kan ge dig upp till 12 gratissnurr. Skulle spridningssymboler dyka upp på alla nio hjulen samtidigt vinner du 200 gånger din insats!

Everybody’s Jackpot kommer från den stora spelutvecklaren Playtech och hos Bet365 hittar du den i både avdelningen Casino och avdelningen Games.

Klicka dig vidare till Bet365 för att provspela denna banbrytande slot. Spela för minst €50 så har du under det kommande dygnet chans att vinna även när du inte spelar!