Unibet

Fredag och återigen dags för ligaspel runtom i Europa. Här på Spelaspel väljer vi att rikta fokus mot England och Premier League för mötet mellan Everton och formstarka Crystal Palace. Goodison Park är spelplatsen för kvällen och vi har en mycket sevärd match att se fram emot där båda lagen öppnat ligaspelet på ett lovande sätt. Hitta kvällens bästa odds hos Unibet där du även kan spela live på samtliga utav fredagens toppmatcher!

 

Everton – Crystal Palace | 21.00 Goodison Park

The Toffees öppnade årets säsong med att gå obesegrade under de fem första matcherna vilket gjorde att man innan förra helgens förlust mot Bournemouth låg på en andraplats i tabellen. En imponerande start för Everton där mycket kan tillskrivas Romelu Lukaku som redan hunnit med att göra 4 mål. Fortsätter Liverpool-laget att plocka poäng likt man gjort i starten av årets ligaspel så är en plats till Europa klart möjligt för Ronald Koeman och hans mannar.

Crystal Palace öppnade ligaspelet med att endast plocka en poäng på de tre första matcherna. En start man såklart inte var nöjda med och vändningen skulle också komma efter vinsten mot Middlesborough. Därefter har man vunnit ytterligare två matcher och parkerar nu på en 7:e-plats i tabellen.

Matchen mot Everton kommer att bli ett rejält test för Crystal Palace och man är säkerligen nöjda med ett oavgjort resultat. För hemmalaget gäller det att studsa tillbaka ifrån den senaste förlusten som inte var något man hade räknat med. Hemma på Goodison Park är man alltid starka så en vinst för Everton ligger nära till hands vilket även oddsen ifrån Unibet visar.