VIKS

Kan Chelsea FC vara Europas just nu formstarkaste lag? Fyra raka segrar och inte ett enda insläppt mål gör att Antonio Conte och hans mannar seglat upp som en av de stora titelutmanarna för säsongen 2016/17. Ikväll ställs man mot Everton hemma på Stamford Bridge i vad som kommer att bli en mycket sevärd match, se till att vara med från klockan 18.30!

 

Chelsea FC – Everton | Avspark 18.30

3–0 mot förra säsongens mästare Leicester City följdes upp utav en överkörning av Manchester United för att i förra omgången slå tillbaka Southampton med klara 2–0. Det mesta går Antonio Contes väg för tillfället och frågan är om Everton kommer ha något att sätta emot under kvällen.

Startelvan känns på förhand relativt självskriven och varför ska man ändra på ett vinnande koncept? Diego Costa är en som verkligen hittat storformen och som i senaste ligamatchen stod för ett riktigt drömmål när han hittade nätmaskorna med ett välavvägt avslut utanför straffområdet.

Everton fick efter en tids svaga resultat äntligen vinna igen efter att man förra helgen slog West Ham hemma på Goodison Park med 2–0. Romelu Lukaku såg precis lika bra ut som han gjorde i början av säsongen, oerhört viktigt för Everton att få igång belgaren. Man parkerar i skrivande stund på en 6:e-plats och hoppas denna säsong vara med i jakten om Europacup-platserna.

En hemmaseger ligger väldigt nära till hands i kvällens match och går att spela till 1.51 hos Viks Sportsbook. Skulle man istället söka efter skrällen så finns Everton till dryga 6.00 gånger pengarna, vilken vinst det hade kunnat bli!