wsopWorld Series of Poker (WSOP) $10 000 Main Event startar i Las Vegas i början av juli, och du har fortfarande chans att vinna ett resepaket från Everest Poker som gör att du får delta i turneringen.

De resepaket som Everest Poker har att dela ut till WSOP Main Event innehåller följande:

  • Inköp till Dag 1C av WSOP $10 000 Main Event
  • Sju nätters inkvartering på lyxiga Wynn Hotel i Las Vegas (6-13 juli)
  • $1 850 i rese- och fickpengar
  • $200 till registreringsavgifter

Inköp $525, $55 eller ännu billigare – vad passar din bankrulle bäst?

Det finns två olika kvalturneringar hos Everest Poker som båda har ovanstående resepaket i prispotten.

  • $525 Weekly Super Satellite som spelas varje söndag, med start klockan 20:30 GMT. För att en turnering ska starta räcker det med 20 deltagare. Sista chansen att spela i någon av dessa turneringar är söndagen den 9 juni.För den som inte vill köpa in sig direkt finns betydligt billigare satelliter tillgängliga hos Everest Poker som man kan arbeta sig upp ifrån.
  • $55 Weekly Super Satellite som spelas varje onsdag, med start klockan 20:30 GMT. För att en turnering ska starta krävs 260 deltagare. Sista chansen att spela i någon av dessa turneringar är onsdagen den 12 juni.För den som inte vill köpa in sig direkt finns betydligt billigare satelliter tillgängliga hos Everest Poker som man kan arbeta sig upp ifrån.

Mer information om hur du kan vinna ett resepaket värt $13 500 och få delta i årets WSOP Main Event hittar du hos Everest Poker. Där finns även information om de andra sorters resepaket som de har att dela ut till årets WSOP, bland annat ett resepaket som innehåller inköp till två olika sidoevent.

Om du vill gå direkt till satelliterna, öppna Everest Pokers pokerklient och välj fliken ‘WSOP 2013′.