Twister har precis blivit tillgängligt på Everest Poker och detta är en innovativ nyhet som säkert kommer uppskattas av dem som vill spela snabbare Sit & Gos med chans att vinna en större vinst än normalt.

Twister är Sit & Gos för 3 spelare och spelas med turbostruktur. Det är alltså högt tempo mellan blindshöjningarna. Det som främst skiljer sig från en vanlig SIt & Go är att prissumman inte är fastställd utan meddelas vid turneringens början. Detta ökar spänningen särskilt om det visar sig vara stora vinstvärden inblandade.

Du kan välja mellan inköp från $1 till $10. Väljer du $1 kan du vinna upp till $1000 och väljer du $10 kan största vinsten bli $10 000. Observera att vinsterna består av turneringsinköp.

Detta är alltså en form av jackpotturneringar, fast med skiftande vinster. Everest Poker har valt att vara transparanta angående fördelningen av vinster. Att någon vinner den största vinsten sker 1 gång utav 20 000 medan den lägsta vinsten utbetalas 15 186 fall av 20 000. Fast däremellan finns också möjlighet att vinna en rad andra priser av skiftande storleksordning.

Twister Poker har precis dykt upp på Everest Poker och bilden nedan visar lobbyn när detta är valt.

screen_twister