Everest Poker har resepaket att dela ut till Irish Poker Open, den anrika pokerturnering som spelas i Dublin varje påsk. Årets Irish Poker Open kommer att äga rum den 29 mars – 1 april, det vill säga från långfredagen till och med annandag påsk.

De resepaket som Everest Poker har att dela ut är värda €3 200 styck och innehåller följande:

  • Inköp till Irish Poker Open Main Event (värde €2 250)
  • Fem nätters boende på Burlington Hotel (värde €395).

    Det är samma hotell som pokerturneringen äger rum på, så bekvämare kan det inte bli. Du checkar in den 28 mars och checkar ut den 2 april 2013.

  • €525 i rese- och fickpengar

Tre resepaket delar ut varje vecka

Varje vecka har Everest Poker tre resepaket att dela ut. Varje söndag fram till och med den 17 mars spelas en Super Satellite med start klockan 20:00 GMT.

30 resepaket delas ut söndagen den 10 mars

Nu på söndag (10 mars) bör du definitivt göra ett besök hos Everest Poker om du är sugen på att åka till Dublin, då kommer nämligen trettio (30!) resepaket att delas ut i Everest Poker Mega Satellite. Turneringen startar klockan 20:00 GMT och har ett inköp på €235 + €15.

För dig som inte vill köpa in dig direkt för €250 finns det betydligt billigare satelliter att spela i där du kan vinna biljett till Mega Satellite.

Gör ett besök hos Everest Poker för att få veta mer. Utbudet av satelliter som kan ta dig till Irish Poker Open hittar du under fliken ”Land Based” i pokerklienten.