Ikväll spelas den sista omgången i Europa Leagues gruppspel och vi blickar mot andra sidan sundet där vi hittar ett tämligen formsvagt FC Köpenhamn som inte alls börjat säsongen på de sätt vi är vana vid. Samtidigt så är det guld och gröna skogar i Rumänien då FC Sheriff Tiraspol har gått otroligt starkt i såväl ligan som i Europa League. Avspark 19:00 på Parken

FC Köpenhamn har inlett säsongen relativt svagt och står för närvarande på en femteplats i den inhemska ligan. Dock bör ju påpekas att både Mikael Antonsson & Erik Johansson varit skadade under större delen av säsongen, vilket har påverkat laget negativt.

När FC Köpenhamn hamnade i Europa Leagueas grupp F så ansågs det vara en bra lottning, därför är det många supportrar till FCK som närmast kräver en seger ikväll för att inte säsongen ska räknas som en fiaskosäsong. Nu är man förvisso starka på hemmaplan och det kan vara just den faktorn som blir avgörande ikväll.

Formstarkt bortalag!

I FC Sheriff Tiraspol så har säsongsinledningen varit otroligt bra. Man har i Europa League och Seriespelet endast förlorat en match som kom senast mot FC Speranta (0-1). Trots att man mött bra motstånd har man lyckats hålla nere siffrorna och kunna stänga matcherna innan de ens har börjat. Lyckas man återigen med det ikväll så går man vidare till sextondelsfinal.

Så det är en tuff kamp som ikväll utspelas på Parken. Avspark 19:00

Vill du spela på matchen mellan FC Köpenhamn  – FC Sheriff Tiraspol, eller någon av de andra matcherna i Europa League så har Leovegas ett enormt utbud på spel i alla dess former.

Just nu får du som är ny kund en välkomstbonus hos Leovegas på 100% upp till 1000 kronor.

Hämta bonus här!