Andra matchen av sextondelsfinalerna och det är spännande drabbningar vi har framför oss. Svenskhoppet Östersund har sisådär 0% chans att ta sig vidare efter 0-3 hemma mot Arsenal i första matchen. Nu får Potter och hans mannar chansen att visa upp sig på den näst högsta nivån när man åker till Emirates i London.

Wenger verkade avslappnad på presskonferensen inför returmötet mellan Arsenal och Östersund. Fransmannen valde att hylla Malmö-födde Samman Ghoddos som stod för en imponerande insats i första mötet. Men när Wenger fick frågan om han var intresserad av att värva in anfallaren svarade Arséne Wenger med ett mystiskt leende och kunde kosta på sig att skämta med den samlade presskåren.
-  Haha, jag är inte inne i någon transferperiod just nu, ge mig lite andrum, säger Wenger till sportbladet.

Europa League är spännande

Arsenal har det kämpigt i Premier League och är långt ifrån topp (poängmässigt) i ligan vilket innebär att laget inte får en plats till Champions League. Londonklubben har istället en möjlighet att gå samma väg som Manchester United gick i fjol och nå den åtråvärda turneringen genom att vinna Europa League. Arsenal är favoriter att vinna turneringen och med tanke på situationen i det inhemska ligaspelet bör man sikta på att vinna Europa League.

Östersunds väg till slutspelet är som en saga och laget imponerande stort under gruppspelet. Nu är man off season vilket märktes i inledningen mot Arsenal. Östersund försökte spela ut Arsenal från eget straffområde vilket straffade sig ordentligt när Gunners var hänsynslösa vid Östersunds misstag. Med tanke på att Östersund precis startat säsongen och möter ett så pass mycket bättre lag talar allt för att Östersund kommer bli totalt krossade på Emirates i London.

Hämta Bonus

En annan av höjdpunkterna ikväll är matchen mellan Leipzig och Napoli. Första matchen slutade i chock för den italienska klubben när Leipzig på Napolis hemmaplan lyckades vinna med hela 3-1. Emil Forsbergs klubb gjorde succé i Bundesliga som nykomling i fjol och kom tvåa i ligan endast slagna av dominanten Bayern München. Första året i Champions League gick okej men det blev bara en tredjeplats och när Napoli drogs var det nog inte många som drog på smilbanden hos Red Bull. Efter första matchen kan Leipzig gå in på hemmaplan med vetskapen om att man har råd att förlora med 2-0 och ändå gå vidare. En skön sits för tyskarna.

En annan spännande match är den mellan Lazio och FCSB från Rumänien. Första matchen slutade överraskande med seger för rumänerna med 1-0. Nu är det dock Lazio som har fördelen av hemmaplan och allt talar för att man lyckas vända nu när man har hemmaplan.

Spela på Europa League hos LeoVegas

Vill du spela på någon av kvällens spännande matcher är LeoVegas ett riktigt bra alternativ. Det älskade spelbolaget fortsätter växa så det knakar och blir bara större och större för varje dag som går. Det är inte så konstigt med tanke på det enorma spelutbud som finns. Som ny kund kan du ta del av ett välkomsterbjudande på 100% upp till 1000 kronor. Bli medlem hos LeoVegas idag för en spelupplevelse utöver det vanliga!

leovegas