Ledsen för uteblivna spel. Nu är det dock äntligen dags för leverans igen. Jag befinner mig fortfarande på Öland i sol och outhärdig värme, men att duka fram dagens bästa spel till Sveriges befolkning får ändå prioriteras först. Efter det så kan man bada, sola och dricka några kalla pilsner.

Champions League-kval och returmöten. Mmm, det är vad som pryder utbudslistan ikväll. Stabaek är en av mina segrare då dem förde matchen och borde ha fått med sig två kanske till och med tre mål från Parken i Danmark mot FC Köpenhamn senast. Nu fick dem endast ett med sig och tre emot sig. I Telenor Arena på platsgräset kan det dock lossna. Stabaek besegrar Köpenhamn. Anton har redan spelat på Shaktar Donetsk, men jag fyller på hans ord med att säga; jag håller med honom! Shaktar Donetsk är också en vinnare.

Mitt huvudspel blir ändå ett handikapp-spel. BATE Borisov förlorade bortamötet med Ventspils med 0-1. BATE är dock snäppet vassare och hemma i Vitryssland så är man en rättfärdig favorit. Etta lockar inte men ett handikapp spel, alltså att BATE måste vinna matchen med minst två mål för att spelet ska gå in, till oddset 2,05 är taget. BATE Borisov är det bättre laget och borde klara av att vända detta på hemmaplanen.