Hässleholm satt senast. Mina spel har fått en kanonstart här på spelaspel.se. Idag startar Premier League och visst finns det ett bra ”bra” spel därifrån. Nu kör vi!


DAGENS SÄKRA
Stuttgart förlorade förvisso premiären borta mot Wolfsburg med 2-0. Men med lite flyt så hade resultatet sett annorlunda ut. Stuttgart matchade de regerande mästarna och gjorde en riktigt bra insats. Idag tar man emotbortasvaga Freiburg. En mycket lämplig uppgift och säsongens tre första poäng hamnar i Stuttgart.


Chelsea är givetvis också med i denna kolumn. Men jag drar till med hcp -1 (att Chelsea måste vinna med minst 2 mål över Hull). Hemma på Stamford Bridge är Chelsea troligt trygga. Hull har inte en chans.

DAGENS DRAG

Ett rakt kryss är något som jag sällan spelar. Men i matchen mellan Everton och Arsenal så känns det tecknet riktigt bra. Arsenal saknar en del spelare och har sålt viktiga pjäser. Everton bygger mycket av sitt spel på en stabil defensiv. Jagielka och Lescott har växt fram som tänkbara landslagsmän under David Moyes, manager i Everton. Everton brukar vara bra på hemmaplanen. Poängtapp hos Arsenal? Ja, en poäng till vardera lag!