Racebets SM travRaceBets storsatsar inför lördagens travlopp med SM-tävlingarna som höjdpunkt. Man erbjuder till exempel en återbetalning på upp till 300 kr på vinnarspel som inte riktigt sitter samt en klassisk V75-special som kan ge ett freebet på 100 kr.

SM-tävlingarna avgörs på Åby inom ramen för V75-omgången och det är V75-2 (Sto-SM), V75-5 (Lärlings-SM) och V75-7 (Svenskt Mästerskap) som är höjdpunkterna. Bland andra SM-lopp kan nämnas Ungdoms-SM (lopp 1) och Monté-SM (lopp 3). Dagens tävlingar på Åbytravet kommer att bli riktigt trevliga för alla som älskar travsport.

300 kr i cashback

RaceBets bjuder på en cashback upp till fulla insatsen (maximalt 300 kr) i form av en bonus om en häst du har tippat som etta i stället placerar sig som tvåa eller trea. Det finns inga krångliga regler kring detta erbjudande, men det är bara RaceBets fasta odds du kan spela på.

Freebet på 100 kr på V75

Det andra erbjudandet under dagen är en av RaceBets långkörare. Det handlar om att du får ett freebet på 100 kr om du spelar för minst 100 kr på något av loppen på V75-programmet. Vinnare, plats, H2H – du väljer själv vad du vill spela på och du kan spela både SP och fasta odds.