MalmöMed Malmö FF i hetluften blir Champions League-veckorna lite extra spännande för alla som älskar fotboll. När lottningen dessutom har gjort att vi får ta del av klassikermöten som exempelvis Real Madrid – Liverpool finns väl inget att klaga på direkt.

NordicBet är ett av spelbolagen som satsar mest på erbjudanden på Champions League under hösten. Man gör det framför allt inom ramen för konceptet Andra Chansen som är en stående kampanj mer eller mindre unik för NordicBet. Den här tisdagen bjuds vi på två Andra Chansen-erbjudanden.

Andra Chansen på Malmö FF – Atlético Madrid

De ljusblå lyckades hålla ställningarna mot Atlético i 45 minuter på Vicente Calderón. Sedan brast alla fördämningar och målen rasade in sista 45. Går det bättre för Åge Hareides mannar på hemmaplan?

NordicBet erbjuder Andra Chansen och pengarna tillbaka upp till 500 kr om Malmö FF lyckas hålla nollan. Erbjudandet gäller följande oddsval:
Rätt slutresultat
Första målskytt
Halvtidsresultat
Halvtid/full tid

Andra Chansen på Real Madrid – Liverpool

Marängerna besökte Anfield för två veckor sedan och visade mästarklass. 3-0 skrevs slutresultatet till och resultatet var klart rättvist. Om nu Real kunde slå Liverpool med 3-0 borta, finns då inte chansen att man kan vinna komfortabelt nu när man spelar hemma på Santiago Bernabéu?

NordicBets Andra Chansen på Real Madrid – Liverpool aktiveras om Real skulle besegra Liverpool med minst två mål. Om det sker betalas förlustspel på följande oddsval tillbaka (upp till 500 kr):
Rätt slutresultat
Första målskytt
Halvtid/full tid
Halvtidsresultat