elitloppetElitloppshelgen är här och vi kommer att bjudas på trav i världsklass och oändliga spelmöjligheter både lördag och söndag. Vare sig du spelar på V75 eller något annat ATG-spel eller provar på vinnarspel, platsspel eller något annat önskar vi dig lycka till med helgens övningar.

Elitloppshelgen bjuder på fullmatade tävlingar och mycket högklassiga propositioner. På lördagen är det Sweden Cup som är i fokus och på söndagen är det givetvis Elitloppet som är höjdpunkten.

2000 kr välkomstbonus hos Racebets

Fram till och med midnatt på söndagen erbjuder Racebets nya spelare att ta del av ett rejält förstärkt välkomsterbjudande. Nya spelare får nu en välkomstbonus på 100% upp till 2000 kr på den första insättningen. Kom ihåg att använda bonuskoden ”ELIT2015″ om du vill ta del av erbjudandet. Omsättningskravet för bonusen är mycket blygsamma 5x.

Fasta odds och pengarna tillbaka

Racebets nöjer sig inte med att bjuda på upp till massiva 2000 kr i bonus. Man erbjuder inte mindre än fem ytterligare erbjudanden, nämligen:

  • Fasta odds på alla lopp både lördag och söndag
  • Insatsen tillbaka om favoriten (enligt toton) är före din spelade häst i mål
  • 100 kr freebet vid spel på vinnare på V75
  • 100 kr freebet till finalen i Sweden Cup vid spel fast odds på minst 300 kr i försöksheaten
  • 100 kr freebet till finalen i Elitloppet om du spelar fast odds på minst 300 kr i ett av försöksheaten

Lördagens tävlingar

Lördagen avgörs både Sweden Cup, Stoeliten och Harper Hanovers Lopp på Solvalla. I Sweden Cup ska de deltagande hästarna först klara av ett försöksheat för att få en plats i finalen. Fyra hästar från vardera heat går till finalen som avgörs vid kl. 15:40.

Tiderna att notera i kalendern är:
13:05 Sweden Cup första heatet
13:25 Sweden Cup andra heatet
14:30 Stoeliten
15:40 Sweden Cup Final
17:17 Harper Hanovers Lopp

Söndagens tävlingar

Elitloppet är i absolut fokus på söndagen på Solvalla. Det finns 500 000 kr i potten i försöken och i finalen gör ekipagen upp om en prissumma på massiva 4,9 miljoner.

I det första försöksheatet deltar Univers de Pan, Support Justice, Vincennes, Mosaique Face, Ustinof du Vivier, Royal Fighter, Nuncio och Wind of the North. I det andra försöksheatet är det ekipagen B.B.S. Sugarlight, Nahar, Bret Boko, Maven, Magic Tonight, On Track Piraten, Timoko och Voltigeur de Myrt som ställer upp bakom startbilen.

Höjdpunkterna:
14:55 Elitloppet första heatet
15:22 Elitloppet andra heatet
17:05 Tommy Hannés lopp
17:35 Elitloppet final