juventusDet blir spännande värre på Juventus Stadium i Turin på tisdagskvällen (kl. 20:45, tisdag 5 maj) då förra årets mästare Real Madrid gästar Juventus. Det är skarpt läge nu och det gäller att ordna med ett bra resultat inför returen på Santiago Bernabéu nästa vecka.

Om du vill sätta en slant på matchen kan vi tipsa om ett intressant erbjudande hos Bet365. Om du placerar ett bet på valfritt oddsval pre-match får du helt enkelt ett livespel till samma insats.

Så här gör du för att få ditt livespel

Börja med att leta upp ett oddsval du tycker verkar intressant och självklart också spelbart. Spela det oddsvalet till valfri insats och invänta sedan avspark på Juventus Stadium.

När matchen är igång ska du placera ett ytterligare spel. Även för det här spelet kan du välja fritt bland oddsvalen. I det fall ditt första liveoddsspel går förlorat får du insatsen tillbaka upp till insatsen för det spel du placerade pre-match. Maximal återbetalning vid förlustspel är 250 kr.

Knepigare än så är det inte att ta del av erbjudandet. Du ska dock vara noga med att inte använda funktionen ”Stäng spel” för ditt kvalificerande spel före matchstart.