Liveodds Arsenal LiverpoolVi har en gigantisk batalj i Premier League att se fram emot på måndagskvällen då Arsenal tar emot Liverpool på Emirates Stadium i London. Avspark är kl. 21:00 i en fajt som är oerhört viktig för båda lagen. Det handlar inte bara om poängen i matchen i sig utan även om framtiden. Både Arsenal och Liverpool står inför säsonger som kan vara monumentala för framtiden och när klubbarna möts så här tidigt under säsongen, ja då ställs allt på sin spets!

Det behövs kanske inte mer spänning ikväll – förmodligen blir det åka av från det att domaren blåser igång matchen – men den som vill betta kan med fördel kika på Bet365:s erbjudande för liveodds på matchen. Om du har tagit del av liveoddserbjudanden på Bet365 tidigare vet du precis hur det går till. Om inte, har du en guide steg-för-steg nedan.

1. Sätt ett spel på valfritt odds på Arsenal – Liverpool före matchstart. Du använder de pengar du har på kontot för detta bet.
2. Sätt ett spel på valfritt odds på matchen efter avspark (livebetting). Även för detta spel ska du använda dina egna pengar.
3. Om ditt spel på liveodds går förlorat får du insatsen tillbaka. Det är emellertid insatsen på ditt spel pre-match du får tillbaka. Maximal återbetalning är 250 kr.