European Poker Tour (EPT) Barcelona Super High Roller kommer att sändas live, medan EPT Main Event visas med en timmes fördröjning. Programledare för båda sändningarna blir James Hartigan och Joe Stapleton.

Sändningen från Barcelona Super High Roller turneringen den 19 augusti blir premiär för sändningarna från EPT säsong nio. EPT Barcelona Super High Roller har ett inköp på €50 000 och förväntas locka till sig många kända ansikten från pokervärlden, plus en och annan rik affärsman.

Sändningen från Barcelona Main Event kommer att visa spelarnas hålkort och sänds därför med en timmes fördröjning för att inte riskera något fusk. Main Event spelas den 19-25 augusti och har ett inköp på €5 300. Main Event kommer inte bara att sändas på engelska, utan kommer även att finnas tillgänglig på spanska, italienska, tyksa och ryska.

Vill du åka till Barcelona och delta i spelet istället för att följa sändningarna hemmifrån? PokerStars har gott om resepaket att dela ut som innehåller inköp till Main Event, boende på hotell samt fickpengar som kan läggas på saker som resa och mat. Satelliter finns tillgängliga från €1,10 / 100 FPP och uppåt. Klicka dig över nu!