Everest Poker European Cup (EPEC) är en bra pokerturnering för nybörjare med hela €100 000 i prispotten. Man kvalificerar online men finalen spelas under två dagar på Medelhavspärlan Sardinien.

200 spelare kommer att vinna en stol i finalen genom att kvala in via Everest Pokers gratis kvalificerande turneringar som spelas online på torsdagar från 5:e till 26:e mars. Spelare som kvalat in till EPEC live-finalen kommer att resa till Sardinien och tävla i detta spännande tvådagars event på magnifika Chia Laguna Resort.

Alla spelare som kvalat in till finalen får ett prispaket värt €1100. Prispaketet omfattar en stol i Everest Poker European Cup värd €500 och tre nätter på hotell värt €300. Ytterligare €300 kommer att föras över till ditt Everest Poker-konto för att täcka resekostnader.

Spelarna anländer till Chia Laguna Resort fredagen den 8 maj. EPEC live-finalen spelas lördag 9 maj till söndag 10 maj. Spelarna åker hem igen följande måndag, den 11 maj. Under helgens gång så har spelarna full tillgång till hotellets faciliteter, vilka omfattar stränder, gym, ett italienskt torg (piazza), affärer, restauranger, barer och nattliv.

Att delta i Everest Poker European Cup live-finalen blir en oförglömlig upplevelse. Missa inte din chans att kvala in till en fantastisk helg med sol, nöje och poker!

Alla EPEC-satelliter och kvalificerande onlineturneringar startar kl. 19:00 GMT (20:00 svensk tid, vintertid).

Alla EPEC-turneringar är frirullar, du behöver alltså inte betala något inköp. Allt du behöver för att delta i en satellit eller kvalificerande onlineturnering är 10 Summit Points.

Att anmäla sig:

  1. Logga in på ditt konto.
  2. Gå till Schemalagda turneringar
  3. Välj fliken EPEC Välj turneringen som du är behörig att delta i
  4. Du behöver bara 10 Summit Points för att delta (läs mer om vårt Summit Points-program)