Ny vecka och nya härliga matcher att se fram emot. I Italien, närmare bestämt i Turin tar storfavoriten Juventus emot Genoa hemma på Juventus Stadium på måndagskvällen.

 Sverigekronan

Juventus är givetvis stora favoriter i denna match och det ska egentligen inte vara något snack om saken om vilka som plockar hem de tre poängen. Juve är erkänt starka på hemmaplan och statistiken visar att laget har vunnit hela 35 av sina 38 senaste hemmamatcher. Dessutom har laget vunnit sex matcher i rad inför denna drabbning mot Genoa, dock ska det nämnas att senaste 1-0-segern mot Cagliari för två veckor sedan inte såg speciellt övertygande ut. De fick kämpa hårt för att få in segermålet och dessutom skadades argentinaren Paulo Dybala i matchen. De regerande Serie A-mästarna ligger efter lite mer än halva säsongen gången något överraskande ”bara” på en andraplats, med 4 poäng upp till serieledande Napoli. Både Inter och Lazio har halkat efter och det är upp till Juve att jaga ifatt ett Napoli som gått som tåget denna säsong. Dock ska det nämnas att Juventus har en match mindre spelad. Gigi Buffon, Claudio Marchisio, Benedikt Höwedes, Juan Cuadrado och tidigare nämnda Paulo Dybala missar alla denna match på grund av skador. Tunga avbräck för vilket lag som helst på denna planeten, men tränare Massimiliano Allegri har en bred trupp med mer än dugliga back-ups på varje position så han är nog inte speciellt bekymrad trots allt.

Hämta bonus här

Motståndarlaget Genoa ligger inför kvällens match på en 15:e plats på 21 inspelade poäng, vilket innebär att det endast är 5 poäng ner till SPAL 2013 och nedflyttningssträcket. Dock har laget en 3 matcher lång förlustsvit, varav två av dessa slutat med seger. Senaste matchen spelades mot Sassuolo och slutade med en 1-0-seger för de rödblåa. Saknas i denna match gör Ervin Zukanovic, som har varit en av deras viktigaste spelare denna säsongen. Genoa gör nog rätt i att inte hoppas på för mycket i denna match med andra ord.

Spela på matchen hos Sverigekronan

Vill du spela på matchen mellan Juventus och Genoa, eller någon av de andra matcherna som spelas under måndagen så kan du göra det hos Sverigekronan. Här hittar du en grym välkomstbonus och ett grymt utbud på både casino och odds. Gå med redan idag, du kommer inte att ångra ditt beslut!