Bethard

VM-kvalet rullar vidare med en mängd lördagsmatcher där bland annat Spanien och Italien ska fortsätta sina resor mot VM 2018 i Ryssland. Totalt nio matcher har vi att se fram emot under kvällen där de första sparkas igång redan vid 18.00. Se till att vara med från start och missa inte att kolla in på Bethard för de bästa och senaste liveoddsen!

 

Spanien – Makedonien | Avspark 20.45

Granada är spelplatsen för kvällens match när storfavoriten Spanien tar emot såhär långt in i VM-kvalet vinstlösa Makedonien. Hemmalaget kommer senast ifrån en 2–0 seger mot Albanien där man hade fullständig kontroll över matchen vilket statistiken 71–29 i bollinnehav skvallrar om. Man leder för tillfället Grupp G på samma poäng som Italien men har ett försprång tack vare en bättre målskillnad.

Till kvällens match saknar man skyttekungen Diego Costa som fått utgå med skada. Alvaro Morata förväntas ersätta Chelsea-anfallaren på topp, flankerad utav David Silva och Nolito. I övrigt är det ett starkt spanskt lag som kommer till spel där Koke, Mata och Busquets ser ut att ta plats på mittfältet.

Det är endast tre poäng som gäller för Spanien i kvällens match om man ska vara med och slåss om förstaplatsen i gruppen tillsammans med Italien.

Spanien (1.03) är givna favoriter i mötet med Makedonien (41.00) och raka spelet på ettan ger knappast någon vidare utdelning. Det kan istället vara läge att kolla in överspelet i kvällens match då Spanien visat sig vara mycket giftiga framåt såhär långt in i VM-kvalet. Över 3.5 mål i matchen går att spela till fina 1.83 hos Bethard, in och lägg din spel för kvällen redan nu!