Från Betsson Games kommer en ovanlig vinnarhistora som är värd att återberätta. Den börjar ganska normalt om än lyckosamt med att Karin från Mariestad vinner en 4-dagars resa till Antwerpen på spelet Bejeweled 2. Vad som händer sen är däremot mer ovanligt…

Karin kan tyvärr inte genomföra resan på grund av sjukdom som tvingar henne att vara sjukskriven långa perioder, så Betsson ger henne istället bonuspengar som motsvarar värdet av lyxresan till Antwerpen, plus en donation på 10 000 kr till ett välgörande ändamål som Karin själv får bestämma.

Med dessa extrapengar på kontot beslutar sig Karin för att spela lite och bara en timme efter att hon fick ta del av sin bonus vinner hon hela 600 000 kr på Leprechaun’s Luck!  Det får sägas vara ett tröstpris som med råge slår en resa till Antwerpen.

Här är en kort intervju med Karin, som vid tillfället fortfarande befann sig i ett milt chockat tillstånd:

Hur kändes det när du fick in vinsten efter att ha satsat endast 20 kr?
-”Jag tänkte, 60 000 kronor – har jag verkligen vunnit så mycket?  Satte på mig glasögonen och såg sedan alla nollorna – 600 000 kronor! Jag blev helt förlamad, jätteglad, satt framför datorn i 2 timmar och bara kollade på alla nollorna. Sedan öppnades dörren av mitt barnbarn och jag sprang fram och kramade honom, dansade i vardagsrummet, hallen, köket! Sen kom jag på – är detta verkligen sant? Det kanske inte är en bra sida? Känslan var helt otrolig men samtidigt oroande. Vad ska hända nu? Jag är ju bara en vanlig arbetare som har varit sjukskriven mycket? Pengar är inte allt för mig men jag är mycket, mycket lycklig. Helt överväldigande, finner inga ord!”

Hur kommer det sig att du spelar på Betsson?
-”En kväll satt jag vid datorn och gjorde inte något speciellt så kom det upp en reklam banner från Betsson så tänkte jag att jag kan väl gå in och prova.”

Vilket är ditt favorit spel?
-”Leprechaun Luck, där jag vann jackpotten!”

Har du firat det på något sätt eller kommer du fira det?
-”Jag har inte hunnit än, det har hänt så mycket denna veckan. Men jag kommer att fira, säkert en liten fest med mitt tjejgäng.”

Hur planerar du att spendera pengarna?
-”Fört betala av skulder och lånet på min bil, sen ska jag spara mycket pengar. Inte riktigt bestämt än vad jag ska göra. ”

Har du någon favorit aktivitet eller liknande på din fritid?
-”Jag gillar hem och inredning så dit kommer jag nog spendera en del pengar.”

Något speciellt som du önskar att lägga till?
-”Betsson är en otroligt bra spelsida, roliga spel, väldigt vänligt bemötande! Jag är verkligen jätteglad och otroligt lycklig över denna vinsten!”

Ett stort Grattis till Karin från oss på SpelaSpel.se!