Igår fick vi se hur Granqvist och VNL genom ett galet bra försvarsspel såg till att Sverige nästa sommar får vara med i VM-slutspelet i Ryssland. Idag är det danskarna tur att visa att de är ett lag att räkna med i Ryssland 2018.

Det var ett samlat Danmark som i lördags tog sig an Irland på Parken. Matchen dominerades som förväntat av danskarna och det såg länge ut som att man skulle kunna spräcka Darren Randolphs nolla i det irländska målet. Trots danskarnas enorma spelövertag lyckades Irland tillslut få med sig resultatet 0-0.  Ett resultat som de de rödvita givetvis inte var nöjda med.

Matchen ikväll kommer med all sannolikhet att bli en riktig nagelbitare. Gång på gång har betydelsen av hemmaplan varit en enorm fördel i Playoff-matcherna och det finns ingen anledning att tro att irländarna inte har samma mentala styrka av hemmaplan.

Målsnålt ikväll?

Det går däremot inte att förbise det faktum att det är två defensivstarka lag som möts ikväll. Såväl Danmark som Irland släppte in minst mål i respektive kvalgrupp, och med första mötet på Parken som slutade 0-0 är det inte helt otänkbart att vi ikväll kan få se ett förlängnings-/ straffavgörande lagen emellan.

Hämta bonus

Danmark har å andra sidan ett spelgeni vid sidan av planen. Tränaren Åge Hareide visade under tiden i Malmö FF sin förmåga att kunna läsa sönder motståndet när han mot alla odds lyckades ta skåningarna in i Champions Leagues gruppspel två år i rad. När norrmannen blev klar som förbundskapten var det under sloganen ”We will raise again”. Är det ikväll lyftet kommer?

Spela på matchen hos Unibet

Vill du spela på Irland – Danmark eller på någon annan fotboll så har Unibet ett gediget utbud av spel i alla dess former med odds som står sig högt jämfört med andra spelbolag. Dessutom erhåller du en grym bonus vid första insättningen.

Unibet