Unibet

Tungviktsmöte i Premier League inför det stundande El Clásico senare i eftermiddag. Det är Manchester City som hälsar ligaledarna Chelsea välkomna till Etihad Stadium i vad som kommer att bli en mycket sevärd match. 1 poäng skiljer lagen inför dagens möte där Chelsea är laget som gått klart bäst med sju raka segrar i ligaspelet, blir Manchester City laget som sätter stopp för Antonio Conte?

 

Manchester City – Chelsea | Avspark 13.30

Pep Guardiola och Manchester City har efter en mycket stark inledning av säsongen tappat farten en aning. Två raka 2–1 segrar mot Burnley och Crystal Palace var oerhört viktigt för laget i den fortsatta jakten på Liverpool och Chelsea i toppen. Till dagens match mot Chelsea saknas endast skadade Vincent Kompany, något som tyvärr hör till vanligheterna nu för tiden. I övrigt är det starkast möjliga lag som kommer till spel med en glödhet Sergio Aguero på topp.

Vidare till Chelsea, laget som för tillfället vägrar förlora. Sju raka vinster har det blivit i ligaspelet med endast ett insläppt mål under dessa. Antonio Conte har med sitt energifyllda och inspirerade spel fått fart på London-klubben som nu framstår som en klar favorit till ligatiteln.

Oddsen hämtade ifrån Unibet håller hemmalaget som knappa favoriter i dagens match trots Chelseas enastående form. 2.10 står Manchester City i för tillfället medans gästerna betalar hela 3.70 gånger pengarna. Matchen är på förhand mycket svår att förutse men känslan säger att Manchester Citys spelstil ämnar sig bra mot ett omställningsinriktat Chelsea och därför spelas 1:an med en liten insats.