EM-kvaltruppen kommer att presenteras i en webbsändning på Svenska Spels sajt onsdagen den 13 mars 2013. Webbsändningen startar klockan 18:30 och Staffan Olsson kommer att vara med live i studion. Chans finns att vinna biljetter till matchen Sverige – Polen som kommer att spela i Malmö Arena den 4 april.

Det blev segrar mot både Ukraina och Holland för det svenska herrlandslaget i handboll, och nu väntar en match mot Polen den 4 april på Malmö Arena, innan det blir dags att bege sig till Ergo Arena i Gdansk-Sopot för att möta det polska laget på hemmaplan tre dagar senare.

När aprilmatcherna mot Polen är avklarade för herrlandslaget kommer det att dröja till mitten av juni månad innan det blir dags för två returmatcher mot Ukraina och Holland.

Ställningen i kvalgruppen

1. Polen 4 poäng
2. Sverige 4 poäng
3. Holland 0 poäng
4. Ukraina 0 poäng

De två lag som har flest poäng när kvalet är över går vidare till EM 2014 i Danmark.

Se landslaget presenteras i direktsändning på nätet

Att Kim Andersson kommer att ingå i landslaget är redan spikat, men den som vill se hela den aktuella EM-kvaltruppen får vänta tills onsdag kväll då den kommer att visas upp i direktsändning hos Svenska Spel på nätet. På onsdagskvällen sänder Svenska Spel även matchen mellan Alingsås HK och HK Drott.

  • Sändningen startar klockan 18:30
  • Matchen startar klockan 19:00

Såhär gör du för att kunna se sändningen

För att kunna se sändningen från Svenska Spel behöver du ha ett Spelkort eftersom det krävs för att kunna logga in.

Att skaffa ett Spelkort är helt gratis och du kan göra det hos Svenska Spel på nätet eller hos något av spelombuden runt om i landet.

Vinn biljetter till Sverige-Polen

Skulle du vilja se EM-kvalmatchen mot Polen live i Malmö Arena den 4 april? I så fall bör du läsa vidare, för Svenska Spel kommer nämligen att tävla ut 20 stycken biljetter till matchen. Över 3 000 biljetter är redan sålda, så matchen förväntas bli ett stort publikevent.

Under sändningen av matchen mellan Alingsås HK och HK Drott på onsdagskvällen kommer Staffan Olsson att ställa en fråga medan lagen vilar upp sig inför andra halvlek.

Du deltar i tävlingen genom att skicka svaret på frågan till tavling3@svenskaspel.se. Förutom svaret måste ditt meddelande även innehålla en motivering på max 25 ord där du berättar vad du skulle ha gjort annorlunda om du var förbundskapten.

Ditt meddelande måste skickas till Svenska Spel senast klockan 23:59 torsdagen den 14 mars 2013.

Bland de bidrag som svarat rätt på frågan kommer de tio mest fyndiga motiveringarna att belönas med 2 biljetter var till Sverige-Polen i Malmö Arena. Vinner du kan du alltså ta med en vän som sällskap. Biljetterna skickas till den adress du har registrerad hos Svenska Spel, så se till att en är korrekt och aktuell.

Du måste ha fyllt 18 år för att delta i tävlingen. Anställda inom Svenska Spel eller Casino Cosmopol får inte delta.