Eden Hazard, Chelsea

Missar antagligen premiären

Under en träning med landslaget skadade sig Eden Hazard i foten. Som det ser ut är det en fotledsfraktur som kommer hålla honom borta mellan två till fyra månader. Det florerar lite olika uppgifter, men hursomhelst ser premiären av Premier League ut att vara i fara för belgaren.

Hazard hittade gammal storform likt den han hade när Chelsea vann ligan under Mourinho 2015. Han var världsklass rent ut sagt och från att ha gått från en blek och skadedrabbad säsong under 2015/2016 fick vi under den gångna säsongen se den världsspelare han kan vara. Han gjorde 16 mål i ligan och var högst bidragande till att Chelsea kunde jogga hem ligaguldet.

 

Zidane ett fan

Hazard är en typisk Real-värvning och deras manager Zinedine Zidane har uttryckt en fäbless för belgaren. Frågan är bara var han skulle passa in i Reals elva som är snudd på komplett. Men det har inte hindrat förr. En galactico får alltid plats på ett eller annat sätt.

Stjärnan själv har sagt att ifall ett erbjudande ligger på bordet så skulle han behöva ta ställning till det, då Hazard själv är fascinerad av Madridklubben. Så en flytt är inget som är uteslutet. Men den här skadan som uppkom på landslagssamlingen kan mycket väl vara det som krävs för att han ska bli kvar i Chelsea. Hans nuvarande tränare har kommenterat Real-ryktena med:

- Jag tror Eden är lycklig här i Chelsea och vill jobba med oss. Men samtidigt är allt möjligt i fotboll. Allt är upp till olika viljor, säger Chelsea-tränaren till The Guardian.

Chelsea som inte spelade i Champions League under den gångna säsongen efter att ha slutat på plats tio bakom lag som West Ham, Stoke och Southampton under säsongen 2015/2016. Nu efter ligaguldet återvänder Londonklubben till fotbollens finrum.

 

Spela på La Liga-vinnaren på ComeOn. Real Madrid står i nuläget till 1.83 gånger pengarna att vinna ligan även nästa år

comeon-casino