kampanjbildLadbrokes har gjort förändringar i sina kampanjer för nya spelare på sistone och nu förgylls detta ytterligare med exklusiva freerolls för ett värde av €9000.

Som ny spelare får du 12 biljetter till turneringar på Ladbrokes. Till och börja med 6 stycken till €500 New Player Freeroll som spelas varje onsdag 19:30 och som endast är öppen för nya spelare. Vid sidan av detta kan du delta i lika många €500 Added New Player Turbo för bara €1 som spelas 22:00 varje onsdag.

Som om detta inte vore nog får du också gratis platser i upp till 12 stycken €250 Ladbrokes Poker Welcome Freeroll, vilka också är exklusiva för nya spelare. Dessa kommer finnas tillgängliga för dig en månad efter du gjort din första insättning.

Du letar upp dessa turneringar och anmäler dig i lobbyn under ”Turneringar” – ”Freeroll” (€250 Ladbrokes Poker Welcome Freeroll hittar du under ”Turneringar” – ”Lounge”.

Det finns inga hakar, det enda du behöver göra är att registrera dig på Ladbrokes och sedan har du sex veckor på dig att uttnyttja dina fria platser i dessa freerolls. För att få delta i €500 Added New Player Turbo €250 samt Ladbrokes Poker Welcome Freeroll krävs det att du även gör en insättning.