Just nu får nya kunder hos unika Paf Bingo €3 helt gratis när man registrerar sig.

Paf är ett annorlunda nordiskt spelbolag som delar ut sin vinst till välgörande ändamål och de har inga aktieägare.

Till dags dato har Paf donerat ca 1,5 miljarder kronor till olika ändamål. De är också kända för att lyssna på sina kunder och har faktiskt flera gånger ändrat sina spel efter önskemål från de som spelar hos dem.

På tal om speländringar så tog de nyligen tillbaka en funktion som visade sig vara populärare än de trodde – ”Nära till Bingo” – som låter dig se om någon av dina vänner som spelar just nu är nära att få bingo. I Variant 2 och klassikerrummen kan du se när dina vänner är nära till bingo genom att klicka på fliken Nära till Bingo. Där kan du ta reda på vem som har 3 nummer eller färre kvar till bingo. I alla andra bingorum hittar du fliken Nära till Bingo strax ovanför brickorna. När det aktiveras kan du ställa in funktionen för att följa ditt eget spel och även hålla koll på vem som är närmast bingo samtidigt.

Paf Bingo har dessa 6 olika bingorum som du kan spela i:

  1. Variant 2-rummet – I det här rummet finns det populäraste 75-nummersbingospel med fem vinstchanser. Det finns en progressiv jackpott från 2 500 euro. (ser man på statistiken på deras webbsida verkar det vara här man vinner mest och oftast)
  2. Klassikerrummet – Om du gillar att spela bingo snabbt är det här rummet för dig. Varje bingobricka har 25 slumpvis valda nummer mellan 1 och 75. Den första vågräta, lodräta eller diagonala raden får bingo.
  3. Guldrummet – Här spelar du 75-nummersbingo med brickor för 2 euro. Guldrummet har en progressiv jackpott och du kan dessutom välja bland ett antal roliga minispel som gör det hela ännu mer underhållande.
  4. Silverrummet – Här erbjuder vi 75-nummersbingo med brickor för både 1 euro och 50 cent. Rummet har en progressiv jackpott och du kan dessutom välja bland ett antal roliga minispel.
  5. Bronsrummet – Om du gillar 90-nummersbingo är det här rummet för dig. Vi har olika insatsnivåer och några är mycket låga. Du kan också välja bland ett antal roliga minispel.
  6. Roliga rummet – Detta roliga rum har en blandning av 75- och 80-nummersbingospel och har dessutom mönstervinster och ett antal minispel. MP Lunch Bingo finns här vid lunchtid. Håll ögonen öppna för några riktigt bra kampanjer här.