På söndag är €20 000 garanterat för den som blir ensam vinnare med 12 rätt på Supertoto Extra-kupongen hos Unibet.

Ligatypen är Nordic Mix och de matcher du behöver tippa är från Allsvenskan och norska Tippeligan. Radpriset ligger på €0,10 och du kan tippa ändra fram till söndag eftermiddag, spelstopp är inte förrän klockan 16:00 CET den 15 juli.

Här är de matcher som ingår

1 Örebro – Häcken
2 Brøndby – OB
3 Aalesund – Fredrikstad
4 Brann – Odd
5 Sogndal – Stabæk
6 Viking – Hønefoss
7 Start – Alta
8 Kongsvinger – Bryne
9 Sarpsborg – Bodø/Glimt
10 Kalmar FF – Elfsborg
11 FC København – Midtjylland
12 Haugesund – Rosenborg

Vad är Supertoto och Supertoto Extra?

Supertoto påminner en hel del om Svenska Spels Stryktipset – du ska tippa ett antal matcher på en spelkupong och det gäller att förutspå om det blir hemmavinst, oavgjort eller bortavinst. Förutom vanlig Supertoro erbjuder Unibet även Supertoto Extra och Supertoto Tennis.

Precis som Stryktipset tillåter Supertoto inte bara singelkombinationer utan det går även bra att halv- och helgardera. I ett kombinationssystem för Supertoto multipliceras grundkostnaden på din kupong (€0,10) med antalet resultat som du har valt för varje match.

Supertoto är ett europeiskt spel och den valuta som används är därför euro. Har du ett svenskt spelkonto med svenska kronor på omvandlas valutan automatiskt till euro när du gör din satsning, och det samma gäller när vinsterna kommer in på ditt konto, de omvandlas automatiskt från euro till kronor.