kampanjbild Vi har rapporterat om snabbpoker som en av de stora trenderna 2012. Har du ännu inte testat kan du göra det nu och få €10 helt gratis när du laddar ner klienten för Fast Poker på Betsafe.

Fast Poker är poker utan väntetider: du tittar inte på när andra spelar utan är ständigt aktiv. Betsafe Poker och andra pokerrum i nätverket OnGame har en version av detta som heter Fast Poker.

Fast Poker kan spelas direkt i webbläsaren efter genom att du laddar ner och installerar mjukvara. De tillgängliga spelen är Texas hold’em och Omaha, insatsnivåer sträcker sig från €0,02/$0,04 till €0,50/$1.

Gå till Betsafe Poker och få €10 villkorslöst (du kan även ta ut dessa pengar efter du genererat €10 i rake) när du börjar spela Fast Poker. Du får också en bonus på €200 som släpps i delar om €5 i samband med att du spelar och genererar rake.

Det enda du behöver göra är att deponera valfri summa, välja ett pokeralias och sedan slå dig ner vid ett bord – eller ”pool” som det heter när det handlar om snabbpoker.