Betsafe ny bonusÄnda sedan starten för cirka åtta år sedan har Betsafe alltid legat i framkant när det gäller bonuserbjudanden på odds. Som ny medlem på Betsafe får du helt enkelt alltid finfina belöningar. Alldeles nyss slopade Betsafe sin tidigare matchade bonus för att i stället erbjuda en insättningsbonus och ett free bet. Här är lite mer om de två bonuserbjudandena.

Insättningsbonus på upp till 500 kr

När du har registrerat dig som ny medlem och vill göra din första insättning så får du automatiskt en bonus. Bonusen uppgår till 100% upp till 500 kr. Vad det innebär är att dina pengar dubblas. Sätter du till exempel in just 500 kr får du 1000 kr totalt att spela för. Sätter du in 250 kr får du 250 kr i bonuspengar och 500 kr totalt. Minst kvalificerande insättning är 100 kr. Notera att du måste ”maxa” insättningsbonusen för att kunna ta del av free bet-erbjudandet.

Viktigt är att notera är också att bonuspengarna inte kommer in på ditt spelkonto med automatik. Du måste begära bonusen. Det är dock en enkel sak att göra. Du går bara till fliken ”tillgängliga bonusar” lägst upp på sidan och väljer ”sportbonus”.

Free bet på 500 kr

Free bets, gratisspel, riskfria spel – kärt barn har många namn. Vad alla namn handlar om är chansen att placera ett spel på odds utan att riskera egna pengar. Det är inte särskilt många svenska spelbolag som har denna typ av erbjudande, men bland utländska spelbolag är det mycket vanligt.

Betsafes free bet-erbjudande innebär att du får placera 500 kr på valfri fotbollsmatch alternativt en multipel (eller ett kombispel med Betsafes terminologi) där minst en fotbollsmatch ingår. Hela summan måste satsas på en och samma gång.

Om ditt spel sitter får du behålla vinsterna, men insatsen går tillbaka till Betsafe. Innan du kan ta ut vinsterna till ditt bankkonto eller föra över dem till någon annan avdelning på Betsafe måste du omsätta överskottet en gång till ett odds på 1.50 eller högre.