ATP turneringen i Vina Del Mar bjuder på årets första grus turnering och jag tycker att vi har två starka favoriter som ska vinna sina matcher mot sina något sämre motståndare. Titta in!

  • Speltips – Berlocq + Cabal/Farah
  • Liga- Vina Del Mar
  • Odds – 1.70 @ Betsson
  • Units – 7/10
  • Spelstopp – 18.00

Vi är inne i grus säsongen i ATP touren och vi börjar i Vina Del Mar och Chile där jag tycker vi hittar en bra favorit dubbel.

Carlos Berlocq är lite av en favorit för mig på gruset, han är en spelare som nästan aldrig förlorar mot sämre spelare än han själv på gruset och just idag möter han en sämre spelare än han själv. Han är som varje bra grus specialist väldigt bollsäker, gör få misstag och inväntar mest motståndarens misstag.

Gimeno-Traver är inte samma spelare som han har varit och då han har bara varit en medelmåttig spelare, speciellt på gruset. Han är nog den enda spanjoren som inte har övertygat på ATP touren på gruset, iallafall inte på mig. Han spelar med för flaka slag på gruset och jag tror att han kommer slå bort sig ganska ofta med denna bollsäkra Berlocq.

——————————————————————————————————————————————————————–

Cabal/Farah är nog det mest underskattade paret på touren när det gäller dubbelspel. Dom kan bli ett topp-par på touren när dom har spelat ihop sig lite mer men dom är redan riktigt bra och kan vinna mot vilket par som helst, speciellt på gruset där dom båda trivs som bäst.

Volandri/Lorenzi är inget dubbelpar, dom är knappt medelmåttiga singelspelare som precis håller sig kvar på ATP touren. Dom har inte spelat något dubbelmatch tillsammans och det blir för svårt att göra det icke samspelt mot det här paret. Jag kan inte tänka mig att dom ska kunna hota Cabal/Farah.

Jag kan knappast tänka mig att den här dubbeln inte kan gå in men eftersom det är en dubbel så vågar jag mig inte på fler units än det jag lägger.

Lycka till!

/Lidde