Gago

Den 28:e oktober är det dags för Sveriges största pokerevent när Poker SM går av stapeln nere på semesterön Malta. Under sex dagar så ska över 20 event avgöras inne på exklusiva Casino Dragonara. Tävlingarna kommer att köras dygnet runt då Sveriges mest framstående pokerspelare ska göra upp om titeln som landets bästa. Bland de mer kända profilerna som deltar hittar vi Bethards nyrekryterade stjärna Dragomir Mrsic, också känd som Gago!

 

Snabba Cash i Poker SM

Bethard slog verkligen på stora trumman när man för någon månad sedan presenterade Dragomir Mrsic som sitt nya ansikte utåt. Sedan dess har han synts till på allt ifrån Tv-reklamer till webbannonser och det är numer inget snack om att Bethard satsar på att bli störst inom spel.

Som exklusiv sponsor av Poker SM på Malta så skickar Bethard ett tydligt budskap om att man tillhör en av de stora aktörerna när det kommer till spel. Dragomir Mrsic kommer självklart att finnas på plats under tävlingarna och han bjuder inte sällan på ett underhållande spel runt bordet.

Gago som han också kallas är mest känd ifrån filmerna Snabba Cash och Edge of Tomorrow men har också varit med i den populära serien Torpederna. Att ett en profil som Dragomir deltar i Poker SM är såklart en höjdpunkt för hela arrangemanget och vi hoppas alla få se glimtar av hans prestigelösa och sevärda pokerspelande.

Missa inte upplösningen med start den 28:e oktober. Varför inte ladda upp med lite pokerspelande på Bethard redan nu, kanske är det du som kammar hem lite snabba cash!