Doyle “The Godfather of Poker” Brunson firade igår sin 77 födelsedag och idag hålls därför en $50 000 Birthday Bounty turnering på Doyle’s Room, med start klockan 21:30 ET.

Inköpet ligger på $27,50 och förutom de vanliga prispengarna och $500 i casinomarker kommer födelsedagsbarnet att dela ut mängder av bonuspriser. Först och främst får man bounty (prisjägarpengar) när man slår ut något av de tre Doyle Room-proffsen Todd Brunson, Pam Brunson och Mike “America’s Mad Genius” Caro från turneringen. Var och en av dem har $1 000 på sitt huvud. Om du lyckas slå ut två av dem får du $10 000, medan den som lyckas ta ut alla tre kommer att belönas med $50 000.

Alla spelare som tar sig till finalbordet (det finns tio stolar) vinner automatiskt plats i ” Todd Brunson Montana Poker Challenge Semi-Final” som går av stapeln på lördag.

Sist men inte minst kommer den spelare som slår ut Doyle med den berömda Brunson-handen (tia + tvåa) vinna $5 000.

Har du aldrig spelat ett bounty event i Doyle’s Room? I så fall är du nog intresserad av att veta att Doyle’s Room kommer att återbetala Birthday Bounty inköpet på $27,50 till alla som spelar i det veckovisa bounty eventet för första gången. Det spelar ingen roll om du vinner pengar eller inte – dina $27,50 får du tillbaka.