Från och med onsdagen den 4:e mars kan du se direktsända lopp, dvs trav- och galopptävlingar,  hos samtliga 2 000 ATG-ombud i Sverige.

-”Varje dag kommer våra kunder att kunna se upp till 7 timmar direktsända tävlingar hos ATG-ombuden”, säger Kent Öhlander, Försäljnings- och Marknadsdirektör på ATG.

Premiärsändningen på onsdag kommer att bli från lunchtravet på Bergsåkers travbana och fortsätter sedan med samtliga lopp från kvällens V64-tävlingar på Solvalla, som bjuder på Jackpot där en ensam vinnare kan vinna hela 11 miljoner kronor.

-”Det känns förstås extra kul att kunna rivstarta med en Jackpot. Till premiärsändningen kommer vi dessutom att lansera ett nytt programformat, ATG LIVE. Förutom de direktsända loppen blir det tips, kommentarer och analyser”, säger Kent Öhlander.

I samband med lanseringen kommer alla kunder hos ATG-ombuden initialt också att kunna spela fram till en minut före start.

-”Men på sikt kommer samtliga ATG-ombud att ha samma spelstoppstider, som befintliga ATG LIVE-ombud och banorna har idag och därmed kunna erbjuda spel fram till start på alla lopp”, säger Kent.