Ding GutsAtt spela på stryktipsliknande spel är något som blir allt mer populärt på spelbolagen på nätet. Oavsett hur avancerat och omfattande utbudet av odds pre-match och livebetting blir, finns det ett intresse bland spelarna att snickra ihop klassiska 1X2-kuponger med ett större antal matcher. Det har Guts tagit fasta på med sin nya spelprodukt Ding. Exakt vad Ding ska anses betyda har vi ingen aning om, men namnet är kort, kärnfullt och framför allt okomplicerat, precis som produkten i sig.

Spela gratis och vinn riktiga pengar

Att spela en kupong Ding är en enkel historia. Det är 12 matcher som ska tippas och din uppgift är att sätta ett tecken (1X2) per match. Du kan alltså bara spela en rad. När du är nöjd med din kupong ska du fylla i ett svar på en utslagsfråga. Utslagsfrågan aktualiseras i händelse av flera korrekt tippade kuponger. Nästa steg är att fylla i din inloggning (om du inte redan är inloggad förstås) och registrera din kupong.

I potten ligger (åtminstone nu under VM) 500 euro. Om du blir den spelare som får flest antal rätt vinner du 400 euro. Även platserna 2-10 belönas med priser. Vinsterna är i form av bonuspengar som måste omsättas minst tre gånger på odds på 1.50 eller mer.

Nästa kupong på Ding omfattar tolv matcher från den sista gruppspelsomgången i VM. Bland matcherna på kupongen märks bland annat Italien – Uruguay, Holland – Chile och USA – Tyskland.