Chelsea Hazard Costa Conte

Chelseas bästa målskytt  den här säsongen ser ut att vara oönskad i Antonio Contes Chelsea 2017/2018. Nu ser Diego Costa sig om för en ny klubb.

 

Adios, Diego

Det verkar som att Diego Costa har gjort sitt på Stamford Bridge. Han har varit Chelseas bäste målskytt på 20 baljor på 35 matcher i Premier League den här säsongen och hamnade på en delad fjärdeplats i skytteligan med Sergio Aguero.
Men nu så verkar det nu vara tack och hej för den spanske landslagsmannen.
I en intervju med spansk media efter att Spanien mött Colombia sa anfallaren att han inte ingår i Antonio Contes planer.
Costa fick beskedet genom en SMS-konversation med sin tränare, där Conte var rak och sa att Costa ”inte ingår i hans planer för nästa säsong”.

 

Gillar Madrid

Så nu verkar Diego Costa se sig om för en ny klubb. Genom att han gått ut offentligt med att han inte är önskad i Chelsea bör hans pris sjunkit dramatiskt då Chelsea sätts i ett sämre förhandlingsläge då motparten vet om att Costa inte kommer ingå i laget nästkommande säsong. Snacket har varit att han ska återvända till Atletico Madrid där han spenderade fyra år. Men för närvarande har Atletico transferförbud, och får inte ta in några nya spelare fram till januarifönstret. Diego Costa själv är positiv till en återkomst till Atletico men att förbudet är ett problem.
- Att gå fem månader utan att spela? Jag vet inte, det är svårt, men folk vet att jag älskar Atletico väldigt mycket och att jag älskar att bo i Madrid, säger Diego Costa till AS.

Och fortsätter:

- Det hade varit fint att gå tillbaka till Atleti, men det är svårt utan att kunna spela på fyra eller fem månader. Det är ett VM-år och det är många saker som jag måste tänka på. Jag behöver spela helt enkelt.

 

 

Spela på Premier League hos GUTS

GUTS