hallofgoodsNyligen rapporterade vi om att den stora växande jackpotten Mega Jackpot på slotten Hall of Gods hade betalat ut, men vi den tidpunkten visste vi inte mycket mer än att det var någon av Betssons casinospelare som fått ta emot €7 361 240.

Nu har Betsson genomfört en intervju med storvinnaren, som visade sig vara en ensamstående kommunalanställd pappa i 50-årsåldern bosatt i Värmland som vill få förbli anonym.

”Igår var min lyckodag. Jag vann 1 000 kronor här och 1 000 där, så jag bestämde mig för att fortsätta spela. Jag trodde inte mina ögon då megajackpotten på 66,5 miljoner slog in,” berättade vinnaren när Betsson fick tag på honom på telefon morgonen efter storvinsten.

Tänker inte säga upp sig från kommunaljobbet

När Betsson ringde upp var den nyblivne mångmiljonärer på väg till jobbet – och att säga upp sig för att leva lyxliv på heltid är inte något som lockar honom.

”Jag jobbar för kommunen och jag älskar att bidra samt att gå till jobbet. Kanske drar jag ned på arbetstiden lite nu, men jag skulle inte sluta jobba även om jag vann en miljard,” förklarade han.

Han fyller 50 år senare i år, och ser vinsten som en extremt välkommen tidig 50-årspresent.

Tänker skaffa eget hus

Det som står överst på önskelistan just nu för Hall of Gods-miljonären är en bil – närmare bestämt en Volvo. Dessutom planerar att han och barnen att flytta från lägenheten till ett eget hus.

”Jag är ensamstående med flera barn och bor i en liten lägenhet. Då hyran och räkningarna är betalda blir det inte mycket pengar över. Pengar är inte allt, men det här är underbart för mig. Jag har inte haft råd med bil, och kan äntligen skaffa det nu. Men det blir inte en Porsche, utan en Volvo. Och så ska jag köpa hus! Det har varit min önskedröm ända sedan jag flyttade till Sverige.”

Vinnaren invandrade till Sverige för länge sedan och har varit medlem hos Betsson i flera år.

Presenter till barnen, släkten och exet

En liten shoppingtur står nu på schemat för att införskaffa diverse presenter, inklusive surfplattor till barnen och en platt-tv till barnens mamma.

”Det allra första jag ska göra är att köpa en tvättmaskin till min före detta – barnens mamma. Hennes gick just sönder och det ger problem i vardagen. Hon ska få en platt-tv också, och ungarna ska få surfplattor. Jag ska hjälpa mina släktingar med – man måste vara generös. Men först och främst ska pengarna gå till barnen,” avslutar den glade värmlänningen.