t hett stormöte väntas när Liverpool tar emot ett av världens just nu bästa lag i omgång 23 av Premier League. Manchester City ångar på som aldrig förr och Liverpool har på sina tretton senaste matcher håll nollan nio gånger. Blir det målsnålt eller en riktig målfest?

Liverpool har startat säsongen riktigt bra och ligger just nu på en väldigt respektabel fjärdeplats i ligan. Framåt har Liverpool varit riktigt effektiva med världsklasspelare som Salah, Firmino och Sané som har levererat på en reguljär basis.

”The Reds” har haft ett tufft januarifönster sedan deras viktigaste spelare Coutinho lämnat för Barcelona. Liverpool har å andra sidan värvat in mittbacken Van Dijk som i sin debutmatch blev målskytt.
Liverpool som är kända för att ha väldigt svårt att hålla tätt bakåt har på sina senaste tretton matcher bara släppt in fyra mål och hållt nio nollor. Liverpool har ett starkt hemmafacit mot Manchester City och har inte förlorat på de fyra senaste mötena lagen emellan. Kan Liverpool bli det första laget att slå Manchester City och hålla sitt hemmafacit intakt?

Hämta bonus

Manchester City går som ett ånglok utan bromsar

Manchester City har visat sig från sin absolut starkaste sida hittills och man är helt obesegrade i Premier League. Josep Guardiola har verkligen lyckats med sitt lagbygge som levererar omgång efter omgång. Efter att tidigare varit ifrågasatt av många har tränaren nu verkligen motbevisat alla och anses just nu vara världens bästa tränare. Manchester City har tidigare varit väldigt svaga bakåt men har nu hittat en stabilitet i sitt försvar som måste ses som Premier Leagues bästa. Framåt är fotbollen just nu en dans på rosor med spelare som Kevin De Bruyne, Sergio Agüero, Raheem Sterling så har man ligans just nu bästa anfall.
Kan Manchester City lyckas få igång fotbollen man spelat tidigare matcher så borde de ljusblåa åka hem från Anfield med tre poäng i bagaget, men ingenting är skrivet i sten.

 

Spela på stormötet hos Bethard

Hos Bethard hittar du allt från höga liveodds till casinospel. Bli medlem idag och du får en grym insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor.

BETHARD