bet365 extra pengarIgår rapporterade Spelaspel.se om vilka som vunnit mest pengar online i augusti och idag följer vi upp genom att en titt på de som vunnit mest totalt sett.

Först bör det påtalas att det inte finns någon hundraprocentig säkerhet i sammanställningar som dessa eftersom de mätningar som görs inte nödvändigtvis är allomfattande. Det finns framför allt två saker som försvårar då man försöker besvara vilka spelare som vunnit mest på nätpoker och dessa är:

  1. Vissa spelare har använt flera screen names (av vilka somliga även kan vara okända).
  2. En del spelare finns inte med i mätningarna.

Vår egen Viktor Blom a.k.a. Isildur har till exempel spelat med två olika kända screen names, ett på Full Tilt Poker och ett på PokerStars. Han har dock också uppgett att han tidigare spelat på ett iPoker-rum fast någon data om detta saknas. Bland de spelare som inte längre är med i mätningar (det går att utesluta sig från detta ifall man vill) finns bland annat Niklas ”ragen70” Heinecker som vunnit otroliga mängder pengar och förmodligen tillhör topp 10.

Med stöd av HighStakes Database ska det här ändå göras ett försök att presentera de största nätpokervinnarna någonsin för er.

1. Patrik Antonius

Inspelade pengar: $15,9 miljoner (Full Tilt Poker $17,3 miljoner, PokerStars -$1,4 miljoner)

2. Phil Ivey

Inspelade pengar: $14,2 miljoner (samtliga från spel på Full Tilt Poker)

3. Dan Cates

Inspelade pengar: $11,1 miljoner (Full Tilt Poker $10,3 miljoner, PokerStars $0,8 miljoner)

4. Phil Galfond

Inspelade pengar: $8,6 miljoner (Full Tilt Poker $7 miljoner, PokerStars $1,6 miljoner)

5. Di Dang

Inspelade pengar: $8,1 miljoner (Full Tilt Poker $7,4 miljoner, PokerStars $0,7 miljoner)

Den finländske Patrik Antonius toppar alltså listan i dagläget. Han är noterad i den använda databasen med 3 olika screen names: ”Patrik Antonius” (FTP), ”FinddaGrind” (FTP) och ”Fake Love888 (Stars). Han ska också ha vunnit relativt stora okända summor på andra sajter innan han började spela på Full Tilt Poker. Vill du se honom i action spelar han för tillfället på Full Tilt Poker under alias ”FinddaGrind”.