VIKS

Derby dei Campioni, en utav säsongens hetaste matcher! Hade du några som helst andra planer än att sitta bänkad framför tv:n under lördagskvällen så tänk om. AC Milan mot Juventus på San Siro, det kan inte bli mycket bättre än så. Klockan 20.45 är det avspark på ett fullsatt San Siro i Milano, spela på matchen hos VIKS och dryga ut helgkassan med en fin vinst!

 

AC Milan – Juventus | Avspark 20.45

AC Milan och Juventus, två utav Italiens allra största och mest framgångsrika fotbollsklubbar, ett möte dessa två lag emellan betyder alltid något extra. I matcher likt denna räcker det inte med en god form, här är det hjärta, passion och känslor som spelar in. Vilka kan behålla kylan när det hettar till ute på planen, klockan 20.45 får vi svaret!

Juventus har som väntat tagit tag i taktpinnen från första omgången denna säsong. 7 vinster och 1 förlust har man radat upp så här långt och det gör att man leder serien på 21 poäng, hela 5 poäng före kvällens motståndare.

Hemmalaget har efter en trevande inledning på säsongen hittat formen, och det med besked. 13 poäng utav 15 möjliga på de fem senaste matcherna gör att man klättrat till en 3:e-plats i tabellen, samma poäng som Roma på andraplatsen. Kvällens match är Juventus att förlora och Milan ser säkert sin chans till att störa de svartvita ifrån Turin här. Juventus kommer ifrån en tuff bortamatch i veckan då man spelade Champions League, kanske kan vi få se en del trötta ben i bortalaget?

VIKS sportsbook erbjuder just nu runt 2.00 gånger pengarna för 1X, ett spel som på förhand känns klart intressant!