PokerStars MicroMillions II sätter igång om mindre än två veckor, men det finns fortfarande chans att få spela gratis. Vad du behöver göra är ett sätta in minst $20 till ditt konto hos PokerStars.

Gör en insättning och få en turneringsbiljett

Gör en insättning på minst $20 till ditt konto hos PokerStars senast den 10 juli och ange koden MICRO. Du får då en $3,30 MicroMillions Ticket. Det finns totalt 27 turneringar under MicroMillions som har ett inköp på just $3,30 så du kan välja mellan massor av olika sorters poker.

Satellita dig till MicroMillions Main Event

Om du vill kan låta bli att spendera din $3,30 MicroMillions Ticket på någon av de reguljära turneringarna under MicroMillions och istället använda den för att köpa in dig till den satellit som körs den 22 juli. I denna satellit kan du vinna inköp till MicroMillions Main Event, en turnering som det normalt kostar $22 att delta i. Main Event har $1 miljon i garantipott och ett garanterat förstapris på $150 000.

MicroMillions är en turneringsserie hos PokerStars som riktar sig till pokerspelare som vill spela med mikroinsatser. Du behöver alltså inte ha någon välfylld bankrulle för att delta i denna turneringsserie. Förutom fina garantipotter har MicroMillions en ledartavla där du kan vinna ett resepaket till PokerStars Caribbean Adventure.

Klicka dig vidare till PokerStars för att läsa mer om vad MicroMillions har att erbjuda dig.