Skapa ett virtuellt lag av de spelare som enligt dig kommer att prestera bäst under EM 08. Så fort dina spelare imponerar i turneringen samlar du poäng för dit virtuella lag. Och det match efter match. Den som har flest poäng till slut vinner sensationella 20.000 Euro och titeln som en äkta Euro Champion.

Spelets syfte
För att spela måste du först välja 11 fotbollsspelare från de fotbollslandslag som är med i fotbolls-EM. Du får använda spelare från olika länder i dina lag.

Du får poäng utifrån vad dina spelare presterar i verkligheten i de matcher de spelar för sina respektive landslag. Ju bättre de spelar, desto fler poäng får du. Den som har flest poäng i slutet tar hem vinsterna!

För att undvika att alla väljer de 11 bästa spelarna har alla spelare tilldelats ett värde mellan 1 000 000 och 20 000 000. Du, som är lagets manager, har 110 000 000 som du får använda till dina 11 spelare. Det betyder att du inte kan köpa de 11 dyraste spelarna i turneringen utan måste välja några dyra och några billiga spelare. Bäst lyckas den manager som får ihop en bra blandning mellan de mest framgångsrika stjärnorna och mindre framgångsrika spelarna.

Man tävlar på flera olika sätt men samma poängsystem används i hela spelet. Ta en titt på tävlingsreglerna så får du veta hur man tävlar och på prislistan så får du veta vad du kan vinna. Lycka till! Må den bäste managern vinna!