Unibet

Med nästan bara två veckor kvar till sommarens stora folkfest i Frankrike, EM 2016, så ökar Unibet farten än mer. Fler erbjudanden och kampanjer är att vänta under tiden innan och under EM så var noga med att hela tiden kika in på Unibet för att inte missa någon utav alla bonusar. Självklart spelar du på EM i Frankrike på bästa sätt hos Unibet, välj bland otaliga spelmarknader till marknadens bästa odds!

Visa dina kunskaper och vinn 30 000 kronor

Har du ett fotbollsintresse utöver det vanliga och vill mäta dina kunskaper mot alla andra? Unibet ger dig nu chansen att vinna finna kontantvinster i ett EM-quiz, ett quiz där du får svara på en mängd frågor för att få dina kunskaper svart på vitt.

30 000 kronor ligger i potten i denna tävling och du behöver delta i samtliga av tre quiz för att ha en chans att vinna. Fyra frågor varje vecka i tre veckor, det är inte svårare att tävla än att ange ditt användarnamn och svara på frågorna. Skulle du svara rätt på alla frågor under samtliga veckor så är du med i kampen om 30 000 kronor.

Samtliga frågor rör Europamästerskapet i fotboll och vad passar inte bättre när vi har årets sporthändelse bara några veckor bort. Låt frågorna bevisa vilken kunskapsbank du besitter om både aktuella och historiska frågor. Totalt 12 frågor är det som ska besvaras och med 30 000 kronor i potten så är detta en möjlighet du inte har råd att missa!