stars_luvaPokerStars visar än en gång att de är störst genom att lansera en kampanj där $15 miljoner i adderade i extra priser ingår. Läs här om varför det finns extra skäl att spela på PokerStars denna månad.

I december kan du satsa $5 och spela i Spin & Gos och ha chansen på $1 miljon! Lär dig mer om Spin & Go.

Det kommer bli 300 Milestonehänder där slumpen avgör vilka spelare som får dela på ytterligare en miljon dollar. Detta är något som sker på cash game-borden, att multitabla höjer förstår dina vinstchanser.

Knockout Week äger rum mellan den 8 och 14 december. Det kommer då spelas knockout-turneringar (turneringar med bountys samt progressiva bountys) med stora prisgarantier. Sammanlagt har PokerStars adderat $5 miljoner i prispengar.

Knockout Week avlöses den 15 december med kampanjen Zoom & Boom där du under ett antal dagar kan vinna upp till $50 (50 gånger BB på det bord du spelar) varje gång du blir delad två röda ess, dvs. hjärter och ruter ess som starthand. Spelaspel.se kan berätta att sannolikheten är 1 på 1326. Detta gäller Zoom-borden och för att få pengarna måste du också dela din hand genom handreprisen som kallas Boom.

Den 21 december kommer de stora söndagsturneringarna köras dubbelt. Du har alltså två chanser att vinna i dessa och garantierna är oförändrade i samtliga fall.

Till sist kan vi berätta att PokerStars Sunday Million kommer ha en garanterad prissumma på hela $5 miljoner den 28 december. Inköp till denna turnering är $215, men du kan också försöka kvala in via satelliter.