Det finns elva lag som har möjligheten att gå vidare från gruppen efter kvällens och morgondagens matcher. Manchester United, FC Qatar, Bayern München, Basel, Chelsea, Juventus, Barcelona, Manchester City, Besiktas, Tottenham och Real Madrid har alla chansen att få spela Champions League-slutspel om förutsättningarna går deras väg under de nästkommande 40 timmarna. Så här är läget i grupp A-D när halva gruppspelet är spelat.

Grupp A (Man Utd, Benfica, Basel, CSKA Moskva)

Manchester United är klara för slutspel om de vinner hemma mot Benfica samtidigt som CSKA tappar poäng mot Basel. United är även vidare om de spelar oavgjort och CSKA förlorar. Schweiziska Basels fans kommer följa matchen på Old Trafford med spänning i vetskapen om att är vidare om United undviker. CSKA och Benfica har i princip inga chanser att nå slutspelet.

Grupp B (PSG, Bayern, Celtic, Anderlecht)

PSG är klara för slutspelet om de vinner samtidigt som Celtic misslyckas med att vinna mot Bayern. Den tyska klubben kan också säkra avancemang idag om PSG undviker förlust. Skotska Celtic har det tuffare då de är borta från slutspelet om de förlorar och PSG undviker förlust. Anderlecht står på 0 poäng och kan glömma slutspel.

Hämta Bonus

 

Grupp C (Chelsea, Roma, Atletico Madrid, Qarabag)

För Contes Chelsea räcker det med en seger för att man ska vara klara för slutspelet. Det är inte så bara dock eftersom Roma varit starka och dessutom var nära att besegra Chelsea på Stamford Bridge senast. Qarabag från Azerbajdzjan har haft det tufft och står hittills bara på en poäng. En förlust idag samtidigt som Roma vinner innebär att äventyret för debutklubben är över.

Grupp D (Barcelona, Juventus, Sporting, Olympiacos)

Barcelona är vidare om de vinner samtidigt som Juventus inte förlorar mot Sporting, eller om Barca spelar oavgjort och Sporting förlorar. Juventus går vidare om de vinner samtidigt som Barca undviker förlust. Sporting och Olympiacos får det tufft att nå slutspel men det finns en teoretisk chans.

Vill du betta på Champions League eller andra tävlingar kan vi varmt rekommendera dig att göra det hos Mobilebet. Det flexibla spelbolaget är etablerade och pålitliga.

Mobilebet