V86 går idag på Gotland och Visby travet. Jag siktar in mig på dubbeln som vanligt, jag har hittat ett roligt singelstreck i avslutningen som jag tycker är väldigt lite spelad. I inledningen blir Robert Bergh storfavorit och jag tror han har en bra chans men vill ändå gardera. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se ett V75-försök som har en storfavorit och det är Robert Bergh och 6 Real Dream, han vann på V75 senast men blev diskad för trängning. Han har bäst kapacitet här och ska ses med väldigt bra chans. Jag ska försöka fälla honom då jag hittat ett roligt singelstreck i avslutningen. 1 Montana Crown var tapper senast från ledningen som tvåa, ska räknas tidigt om han skulle få sitta i ledningen och styra loppet. 3 Digital Product är intressant då jag tror Erik kommer försöka ta sig till ledningen, kan bli intressant om han skulle sitta där. Gör debut i ny regi ikväll. 9 Jägermeister Akema har gjort det bra i årets starter, senast blev han trea när han satt i rygg på ledaren. Kan få en smygresa och med rätt klaff går ingen säker på upploppet. 10 Dennis De Castella var riktigt fin näst senast när han vann, senast kom han aldrig in i matchen när Imperator mosade hela fältet. Skulle det bli tempo så kan han avslutade vasst.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se kvällens bästa lopp där jag väljer att singelstrecka en häst som jag tycker spelarna har glömt bort. Det är 9 Ivar Sånna, han är endast streckad på 16% och det tycker jag är lite, visst möter han bra hästar men jag tycker det är lite. Han gick i dödens på 10 Ed You senast och slutade fyra, jag tror han kommer få ett smyglopp ikväll, får han gå i en bra rygg då kommer han blåsa ner dem alla. Jag singelstreckar och hoppas på Uhrberg!

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3,6,9,10

DD-2: 9 Ivar Sånna

Raka DD-förslaget: 1 kombintioner x valfri insats

DD-1: 6 Real Dream

DD-2: 9 Ivar Sånna

Lycka till! /MLipovac