Ikväll ska vi till Gotland och Visby. Dubbeln ikväll ser rolig ut och vi får två ganska stora favoriter som jag tror kan få det svårt från sina lägen. Kommer att gardera dem såklart för vi vill åt dem större oddsen. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se ett snabblopp där Daniel Reden blir favorit med sin 12 Stand Bayou, ja ni läste rätt spår 12 och favorit, det låter lite konstigt men jag tror hästen har högst kapacitet i loppet. Men jag vill varna för 7 Maja B.B som blivit nedstruken två spår och startar från spår fem. Jag tror Ingves kommer söka sig till ledningen och då kan hon bli svår att slå. 12 Stand Bayou har inte varit sämre än trea i sina fem starter i år och kommer göra ett bra lopp här. Det får inte strula för mycket från det tråkiga läget.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett damlopp där det brukar bli tuff körning, storfavorit blir 7 Ryan Kronos och från det tråkiga utgångsläget är en gardering given. 7 Ryan Kronos har tagit sina segrar på kort distans och kusken har inget roligt facit. Mitt tips går istället till 4 Funny Tornado som jag tycker är riktigt fin, han har tyvärr galopperat bort sig några gånger men brukar annars vara stabil. Senaste segern tog han ifrån utvändigt ledaren och det visar prov på styrka, han tål göra en del jobb själv och jag blir inte förvånad om han är först över mållinjen. Vill också plocka med en formtoppad 10 Under Sund som hade lite sparat senast på V86. Näst senast blev det vinst i ett billigt gäng men han övertygade. Går han felfritt då är chansen god.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7,12

DD-2: 4,7,10

Lycka till! /MLipovac